Cautare

961 de rezultate pentru "lengyel petre" (3.63 secunde)
Cateva femei se zaresc pe bancuta din fata atelierului de creatie de pe strada Petre Carp, numarul 34, din Craiova. ... In atelierul sau de pe strada Petre Carp se fac tricotaje, broderii pe tricotaje, deci se lucreaza si la croseta.
o afirmatie facuta de ministrul Petre Daea la audierile de la Parlamentul European, referitoare la cormoranii care ar fi invadat piscinele din Romania! ... Petre Daea, raspunzand intrebarilor europarlamentarilor a dorit sa-i sensibilizeze intr-o chestiune cu care nu e de glumit.
Petre Daea nu a facut parte niciodata din aceste categorii, chiar daca aparentele sale rustice i-au derutat pe unii dintre cei care au vazut in el mai degraba un vector de intelepciune populara, captiv pildelor si zicalelor taranesti.
Pandurii Targu Jiu se reuneste pe 11 ianuarie si va pregati returul campionatului in Antalya, unde va sustine doua stagii Petre Grigoras suna adunarea saptamana viitoare, oferindu-le elevilor sai o vacanta generoasa dupa prestatia excelenta din prima parte a sezonului.
Poate si de aici nevoia disperata a lui Petre Grigoras de a-si intari atacul, mai ales ca cealalta optiune ca varf impins, Paul Batin, a iesit la rampa abia pe finalul anului, suplinind, ce-i drept, eclipsa de forma a lui Lemnaru.
Petre Grigoras vrea neaparat sa-si aduca echipa in tara, chiar si pentru cateva zile, iar saptamana viitoare va pleca din nou in Turcia, pentru al treilea stagiu de pregatire.
Petre Grigoras lupta in retur cu jucatorii care i-au ramas dupa plecarile din iarna. ... Daca va fi Matulevicius, o sa apara mici modificari in asezare", a declarat Petre Grigoras.
Oltenii si-au mai dres moralul in ultimul test din Antalya, castigand cu 2-1 in fata sarbilor de la FK Rad Belgrad, chiar daca Petre Grigoras a avut cativa absenti importanti in atac: ... Petre Grigoras deplange, in continuare, pierderile din aceasta iarna.
Petre Grigoras va incepe echipa tot cu Pedro Mingote si in 2012. ... Nu la asta trebuie sa ne gandim, ci la alte aspecte", a declarat Petre Grigoras.
Pana si Cardoso, fotbalistul plimbat pe patru posturi de Petre Grigoras, ar refuza postul de fundas dreapta. ... Ma doare rau de tot ca i-am pierdut, dar in acelasi timp sunt constient ca anul acesta nu ne vor putea ajuta in retur", a declarat Petre Grigoras.
De altfel, nici Petre Grigoras nu-si punea mari sperante in cei doi. ... Cluj, Ungurusan a profitat de accidentarile lui Rusu si Pleasca si va incepe returul ca titular in echipa lui Petre Grigoras.
Petre Grigoras. ... E o echipa incomoda, o echipa cu care am avut mereu meciuri extrem de grele", a declarat antrenorul Petre Grigoras.
Petre Grigoras are in tot lotul patru jucatori cu state vechi in prima divizie, Popete (162, trimis in aceasta iarna la echipa a doua), Rusu (114), Bacila (150), ambii accidentati, si Voiculet (167), dar numai ultimul intra in calculele tehnicianului.
Eliminat cu Steaua, in turul campionatului, deoarece a patruns pe teren pentru a se interesa de soarta lui Bacila, accidentat grav, antrenorul Petre Grigoras a primit doar avertisment. ... Petre Grigoras este decis sa testeze toti jucatorii din lot.
Daca lucrurile vor continua in acelasi mod, intrarea in hora retrogradarii este inevitabila. Petre Grigoras a anticipat aceasta cadere a echipei si trage un semnal de alarma. ... Petre Grigoras.
sa fotbalistica i-o datoreaza, in mare masura, lui Petre Grigoras, tehnician cu care ar vrea sa colaboreze in continuare.
Petre Grigoras a mai descoperit in lot un fotbalist universal, Calin Cristea. ... Vladuti, promovat la Liga 1 Atacantul Alexandru Vladuti a fost chemat de Petre Grigoras la echipa mare, dupa evolutiile bune de la echipa secunda a clubului Pandurii.
Aflata la sapte puncte de plutonul candidatelor la titlu, Pandurii Targu Jiu trebuie sa-si ia gandul de la cupele europen Daca in turul Ligii 1 emitea pretentii la cupele europene, acum clasarea pe locul sase ar fi telul la care mai pot aspira elevii lui Petre Grigoras.
Una dintre tinte este antrenorul oltenilor de la Pandurii Targu Jiu, Petre Grigoras, in "carti" ... Petre Grigoras s-a apropiat mult de oras, de echipa, de acest grup de jucatori.
Beneficiem de cazare foarte buna", a declarat Petre Grigoras, pentru gorj-domino.com. ... Ca sa fim bine pregatiti, va trebui sa ne luptam si cu caldura, si cu programul destul de solicitant", a punctat antrenorul oltenilor, Petre Grigoras.
google-analytics.com